У нас проблема із заняннями з шотландських - зала.
Є такі варіанти:
1. Понеділок лишити, але заняття з 20.00 (у Дзеркальній залі або на Сцені).
2. Вівторок замість Пн, з 19.00 або 19.30 (у Дзеркальній, Бенкентній залі або на Сцені), але можуть раз на місяць "випадати", якщо зали будуть зайняті.
3. Субота замість Пн, з 9.00 або 9.30 до 11.00 (у Дзеркальній залі).
На жаль, нас поставили перед фактом, бо Семінарія віддана іншим на постійній основі (ми не із "основних" колективів "Ростка", тому нам дістається те, що вільно).
Із цих варіантів мені не подобається жоден, але особисто для мене був би, мабуть, найзручнішим суботній. Бо він і найнадійніший, хоча доведеться до 11.00 точно закінцувати, бо після нас будуть інші займатися у цій залі.
Понеділок до 22.00 займатися, а додому приїжджати в районі 23.00 якось не хочеться, правда?
Вівторки ненадійні - зали будуть, швидше за все, постійно мінятися, а часом і всі будуть зайняті. Крім того, здається, вівторки у багатьох були зайняті. Можуть і в мене скоро бути такими.
Якщо не зійдемося на прийнятному варіанті, доведеться шукати залу в іншому місці... Може, це не так і погано, навіть, навпаки, але сезон уже починається наступного тижня, тож вирішувати треба швидко.
Будь-ласка, пишіть ті, хто займається чи планує займатия шотландськими, яка опція для вас прийнятна.
Чекаю до кінця дня завтра!